Wat is een Bullet Journal?

Wat is een Bullet Journal?

Wat is een bullet journal ? Is het een nieuwe uitvinding of gewoon een meer verfijnde versie van het dagboek dat je gebruikt om aantekeningen bij te houden als je op safari bent of aan het wandelen bent en dan intrek neemt in je hoofd, waar het alleen voor jou toegankelijk is als je de tijd hebt gevonden? Om deze vraag te beantwoorden, moet je jezelf afvragen: waaruit bestaat mijn bullet journal? Een bullet journal bestaat uit aantekeningen die zijn gemaakt tijdens een wandeling, kamperen, varen, vissen, jagen en andere buitenavonturen. Het kan ook bestaan uit uittreksels uit een computerbestand, geschreven rapporten, schetsen, foto's, kaarten, ontvangstbewijzen, zelfgemaakte recepten en andere bronnen die toegankelijk en opgeschreven kunnen worden.

Wat is een bullet journal

Dus wat is een bullet journal? Een bullet-dagboek, ook wel een digitaal dagboek genoemd, is een normaal alledaags dagboek dat op zo'n manier wordt gebruikt dat u uw eigen planner, dagboek, track-systeem of zelfs takenlijst kunt maken. In de meeste gevallen bevat een bullet journal alle of twee, drie of misschien zelfs vier van deze componenten. Deze journaalonderdelen kunnen worden gedrukt of geschreven op gewoon papier, karton of een ander glad oppervlak. Soms bevat een dagboekboek van hoge kwaliteit met leren banden een zak of een omslag in een doorsnede. Veel mensen schrijven liever op een glad oppervlak, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken dat hun pennen of potloden uitsmeren, en geven dus de voorkeur aan digitale tijdschriften.

Wat is een bullet journal? U moet rekening houden met enkele basisplanningsprincipes wanneer u beslist welk tijdschrift en welke artikelen u wilt aanschaffen. Als u van plan bent uw bullet-dagboek voor persoonlijk gebruik te gebruiken of als u zich prettiger voelt bij het werken met een digitaal formaat, overweeg dan om een dagboek te kopen met een met leer of rubberen band bedekte afwerking. Als u van plan bent een geschenk te geven aan een familielid of vriend, kies er dan een die wordt geleverd met een ingebouwde kalender en speciale vakken voor notities. Als u van plan bent uw dagboek thuis te bewaren, wilt u er een met een voorvak of klep om te voorkomen dat uw schrijfgerei uit de doos glijdt. Wat uw behoeften ook zijn, kies er een met de bovenstaande functies.

Klik hier: Mylovelynotebook.nl

Wat is een Bullet Journal?
Scroll to top