Tips voor het verkopen van een huis zonder een makelaar in te schakelen

Makelaar

Tips voor het verkopen van een huis zonder een makelaar in te schakelen

De overgrote meerderheid van de verkopers vertrouwt de verkoop van hun woning toe aan een traditionele makelaar. Maar het inhuren van de verkeerde agent kan ervoor zorgen dat u weken, zelfs maanden vastzit. Hier zijn enkele tips om u te helpen uw huis met het grootste gemak te verkopen. Zorg er eerst voor dat uw vermelding correct is. Als de gegevens onjuist zijn, kunnen kopers worden afgeschrikt door uw vermelding Makelaar Maastricht en omstreken – Dave Crolla Makelaardij. Een andere tip is om de vraagprijs pas te noemen als uw makelaar uw woning heeft beoordeeld.

Hoewel makelaars onroerend goed mogen tonen wanneer u er niet bent, moet u ze toch bellen om een bezichtiging te regelen. Zo kunnen ze het aantal potentiële kopers bijhouden. Maak niet de fout om met de potentiële kopers onder de douche naar een bezichtiging te komen! En zorg ervoor dat je de sleutels bij je hebt – makelaars zijn verplicht om ze op een veilige plaats te bewaren, dus het is belangrijk om ze veilig te bewaren. Zorg ervoor dat u ze alleen aan geautoriseerde personen geeft, zoals de landmeter.

Een andere optie is om gebruik te maken van een multi-bureau. Dit type bureau bestaat uit twee of drie agenten, die elk in verschillende delen van een postcode werken. Dit betekent dat ze een groter gebied bestrijken. Als u een huis koopt van een familielid of buurman, bespaart u geld op de commissie van een makelaar, maar u moet er zeker van zijn dat u een advocaat raadpleegt om ervoor te zorgen dat u alle juridische documenten op orde heeft.

Klik hier: Dave Crolla

Tips voor het verkopen van een huis zonder een makelaar in te schakelen
Scroll to top