Huur een container, om niet opgelicht te worden

huur een container

Huur een container, om niet opgelicht te worden

"Neem contact op met On Site Storage Container Rentals, Self Storage Containers, Dry Storage Containers en meer bij Ark Container Rentals." Dat zeggen ze op hun website. Maar toen ik naar de pagina's "Over" en "Contact" ging, kreeg ik dit: "Neem contact met ons op voor full-service verhuur van opslagcontainers." Ik denk dat je ze wel een container kunt noemen, maar ik dacht dat ik verder zou kijken en de primeur zou krijgen van iemand die er echt iets van weet.

"Neem contact op met On Site Storage Container Rentals voor full-service draagbare opslagcontainers en mobiele opslagcontainers en meer. Neem contact met ons op voor full-service opslagcontainers en mobiele opslagcontainers." Klinkt als een hele slechte grap, niet? Maar het is zo typerend voor sommige bedrijven die containers voor korte termijn huren, goedkoop in gebruik.

Ze bieden niet eens een langlopend contract of borg aan. In plaats daarvan hebben ze een zogenaamd "AS IS"-document. Dus als je huisbaas dit spul ooit terug wil trekken, kost het je meer geld Afzetbak.nl container huren. Het is beter om meer vooraf te betalen voor uw eigen beveiligde en beschermde opslagcontainers, dan dat uw zelfstandige opslagcontainers worden geplunderd en vernietigd door iemand die niet eens de moeite heeft genomen om de goederen op te halen of in de juiste container te plaatsen.

Zoek meer informatie op: Afzetbak.nl

Huur een container, om niet opgelicht te worden
Scroll to top