Behandeling met Dermapen – Hoe zich te ontdoen van pigmentvlekken?

dermapen behandeling

Behandeling met Dermapen – Hoe zich te ontdoen van pigmentvlekken?

Dermapen behandelingen zijn een effectieve manier om huidvlekken te verlichten. Ze zorgen ervoor dat nieuw collageen wordt geproduceerd en bevorderen de normale celfunctie. Het nieuwe collageen maakt de huid ook strakker en gladder. De naalden in de dermapenbehandeling worden verticaal over de huid gepositioneerd en draaien snel heen en weer op het oppervlak. Nadat de naalden zijn ingebracht, blijven ze 24 uur op hun plaats en kunnen ze gemakkelijk van de huid worden verwijderd.

De behandeling begint met een grondige reiniging van het gezicht behandeling twinkelend. Nadat de huid is gereinigd, wordt een verdovende crème aangebracht op het beoogde gebied. Het bovenste stuk bevat veel kleine naalden, die op verschillende niveaus de huid binnendringen en genezing stimuleren. Daarna gaat de behandeling verder met een uniek serum dat bestaat uit hyaluronzuur. Hierna duurt de behandeling ongeveer 60 minuten. Patiënten kunnen minerale make-up of andere soorten cosmetica aanbrengen.

De huid zal geleidelijk herstellen van de behandelingen. Na de procedure moet de patiënt gedurende 24 uur een vochtinbrengende crème dragen om irritatie te voorkomen. De huid moet droog zijn, dus een vochtinbrengende crème is essentieel. Hierna begint de huid te herstellen. De behandeling moet echter regelmatig worden herhaald om de beste resultaten te zien. Het proces is lang en het kan een paar weken duren om resultaten te zien. Het kan meerdere sessies nodig hebben voordat het gewenste effect is bereikt.

Voor meer informatie zie: https://www.eliminstituut.nl/

Behandeling met Dermapen – Hoe zich te ontdoen van pigmentvlekken?
Scroll to top